Jídelní lístek
Něco k pivu
1 ks | Nakládaný hermelín, pečivo (1, 3, 7) | 85,- Kč |
1 ks | Klobás, pečivo (1, 3) | 75,- Kč |
200g | Vepřová terína (1, 3, 10) | 130,- Kč |
100g | Pražené mandle (8) | 70,- Kč |
100g | Domácí brambůrky s dipem | 70,- Kč |
Menu čtvrtek až neděle
175g | Hovězí guláš (1, 3) Podávaný se špekovým knedlíkem nebo chlebem. | 170,- Kč |
150 g | Vildenberský řízek (1, 3) Kuřecí řízek, marinovaný v pivu, podávaný s vařeným bramborem. | 170,- Kč |
400g | Vepřová žebra (1, 3) Pomalu pečená vepřová žebra, marinovaná v pivu, podávaná s chlebem. | 180,- Kč |
200g | Vepřové koleno (1, 3) Pečené vepřové koleno, podávané s chlebem. | 180,-Kč |
200g 100g | Vildenberská vepřová nálož Vepřová žebra (1, 3) Vepřové koleno (1, 3) | 185,-Kč |
100g | Smažený sýr (1, 3, 7) Podávaný s hranolkami. | 165,- Kč |
100g | Smažené tvarůžky (1, 3, 7) Podávané s hranolkami. | 165,- Kč |
Přílohy
200g | Smažené hranolky | 40,- Kč |
200g | Americké brambory | 40,- Kč |
Kečup | 15,- Kč | |
Tatarka (3, 10) | 15,- Kč | |
Pečivo – 2 krajíce chleba (1, 3) | 15,- Kč |
Na páteční a sobotní večery často připravuje speciální menu. Chystaná menu naleznete v záložce aktuálně nebo klikněte zde.